Новости

петак, 30. јануар 2015.

Intelligence

Овај чланак је по мало мало необичан, другачији него остали не само по томе што користи два писма - ћирилично и латинично и два језика - српски и енглески, већ и по томе што се користи из две позиције -
1. из позиције професора - ту су вам дати материјали за размишљање и анализу за наредне часове и
2. из позиције ученика - ваша професорка психологије је тренутно студент на једном "белосветском" курсу чији су полазници наставници широм света и који се због тога води на енглеском језику (EVO 2015). У склопу тога, овај блог бити приказан као пример рада са ученицима на поменутом курсу!
Због тога је и презентација на енглеском, па вам је то прилика да се окушате на два поља - психологије и енглеског језика. Таква ситуација ће вас чекати и на факултету јер ћете сигурно имати део факултетске литературе на страном, најчешће енглеском језику! Ипак, ову презентацију ћу превести током викенда на наш језик, па ћете је имати и у српској, ћириличној варијанти! У међувремену, погледајте ову енглеску варијанту и припремите се за наредни час који ће бити посвећен интелигенцији! Унутар презентације су и два кратка филма која треба да одгледате!


Нема коментара:

Постави коментар