Новости

четвртак, 5. јун 2014.

Добили смо Оскар креативности на такмичењу "Интернест"

Мало и ми из XV бгд.гимназије да се хвалимо:
XV гимназија на такмичењу Интернеста освојила Оскар креативности за рад на тему "Емпатије", заправо - психологије зла коју смо посматрали из угла недостатка емпатије. За креативан рад, 7 чланова наше екипе (7 ученика) је добило као награду - прву годину бесплатних студија на Студијама за медије и комуникацију, Такмичење је одржано јуче у Дому омладине, а учествовао је велики број школа широм Србије. Радили смо пар месеци на овој теми, истраживали, откривали, стварали, а као резултат нашег рада настали су кратак филм и цела презентација и, наравно, освојена награда:) 
Чланови тима су: Ђорђе Карагача, Милица Милутиновић, Катарина Перовић, Милица Ђурић, Стефан Перовић, Стефан Јојић, Никола Радовић, Софија Тинтор, Тамара Радовановић, а ментори Љиљана Петровић и Симонида Вукобрат.  Хвала колегиници Тањи Таубнер Гајић на помоћи и нашем психологу Милошу Милошевићу који је вешто измонтирао филм, као и многим колегама на разумевању због повремених изостанака ученика који су учествовали у пројекту.
 Иако је било 7 чланова тима, много наших ученика је било ангажовано током различитих фаза рада.
Следе презентација и филм:

За овај филм много добрих људи широм света нам је послало снимак како на њиховим језицима изговарају "Разумем те". Е, сад - да ли је најбитније како се каже "Разумем те" или је нешто друго важније - филм ће показати!





 Имамо и нешто шири видео који је измонтирао Стефан Вукојичић из 2/4. :


Ево је и прези-презентација која се покреће кликом на стрелицу на десно:
http://prezi.com/m48ghhqebl2_/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0share


Нема коментара:

Постави коментар