Новости

четвртак, 23. април 2015.

ПОЗИВ НА ИЗРАЖАВАЊЕ ИНТЕРЕСОВАЊА


Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије(МЕФ) основан је 2000. У оквиру Иновационог  центра факултета реализују се едукативне и иновационе радионице које у већини окупљају младе креативне људе ради истраживања, експерименталних мерења, развоја, реализације, примене и пласмана иновационих пројеката. Иновациони центар  пружа подршку и стимулисање младих талената на реализацији идеја и пројеката, усавршавању и промовисању њиховог стваралаштва. 

За ученике средњих школа  и њихове професоре Факултет је припремио пакет бесплатних радионица као и курсеве страних језика / италијански и енглески језик/:
  1. ИНОВАЦИЈЕ („Заштита интелектуалне својине“; „Стварање иновација и пласирање на тржиште“)
  2. МЕНАЏЕРСКЕ ВЕШТИНЕ („Вештине слушања и ширење гласина“; „Вербална и невербална комуникација“;„Вештине беседништва“;„Вештина писменог изражавања“ Зашто је важно развијати предузетничке вештине“; „Бизнис план“; „Изазови у пласирању производа на тржиште- тржиште, конкуренција, купци, њихове жеље“; „Улога и значај маркетинга у отпочињању сопственог пројекта“;„Маркетинг путем друштвених мрежа“, „Како доћи до правог посла“)
  3. ВЕШТИНЕ ПРЕЖИВЉАВАЊА („Шта је све природа изнедрила за вас, самоникло  јестиво биље и шумски плодови; „Свет гљива“)
  4. ПОСЛОВНА  ЈЕЗИЧКА КУЛТУРА ( „Вештина писaног изражавања“)
  5. ПРИМЕЊЕНА ИНФОРМАТИКА
  6. МЕНАЏМЕНТ У ЗДРАВСТВУ  („Организација система здравствене заштите у Србији”, „Место и улога менаџера у здравству у односу на здравствени систем и запослене у здравству”, „Утицај образованих здравствених менаџера на реформу здравственог система у Србији” ,“Утицај здравства на друштвени и економски развој”, „Поређење здравственог система у Србији са здравственим системима у Европи и свету”)
  7. МЕНАЏМЕНТ У АГРОБИЗНИСУ (“Производња и прерада грождја”, “Органска производња грожђа и вина”,”Нови трендови амбалаже за паковање вина”, “Лековито вина”, “Винска култура”)
  8.  ........................................................ ( Ваш предлог)

Након завршених радионица сви полазници ће добити сертификат о познавању наведених области. 

Сви заинтересовани уечници могу се пријавити за радионице год професорке грађанско васпитања Љиљане Петровић, педагога или психолога школе.

Нема коментара:

Постави коментар