Новости

четвртак, 14. март 2013.

Биологија у малом прсту


 Један леп час! Како би то требало да изгледа? Можда баш као  на часу биологије у 2 8. Периферни нервни систем – имамо га у себи, само да још добро научимо важне ствари о њему. Зато су се побринуле девојчице из овог одељења које су припремиле добру презентацију са много фотографија о анатомској грађи овог органског система и његових органа. Тимски подељени задаци , а тако су и представљени.


Иако су момци на претходном часу ,представљајући централни нервни систем, надмашили сами себе, овај пут сви смо били одушевљени: наставник, момци у публици,али и девојке које су то све припремиле, педагог са фотоапаратом.

 Шта чини овај систем, која му је функција, али и много занимљивих питања чуло се.Податак да кијање може бити повезано са сексуалним нагоном. Прочитајте како? Утицај алкохола и дрога на овај систем је посебно био занимљив. Много, много тога....

Оно што ћемо памтити су речи професорке Милијане: "Треба да Вам је стало до самих себе! Марихуана нас, после краткотрајног уздизања, чини депресивним, полако одваја од релности, мами да поновимо доживљај, да бисмо све дубље и дубље временом тонули у депресију и отуђивали се од реалности. Да ли је тачно да марихуана води у херион? Нема никог на хериону ко пре тога није био на марихуану. Алтернатива си сам ти!"

Много смо научили, приметили, доживели на овом часу. Сјајна атмосфера!  Наградили смо се добрим оценама и похвалама.



Оцена 5 за знање као део нас!

                                                                                                                                Милијана и Мирела

Нема коментара:

Постави коментар